Gevorderden cursus kan na de puppy of beginners cursus.

Iedere maandagavond van 20:30 uur tot 21:30 uur.
Locatie manege Bemelmans te Vaesrade.

(Als de maatregelen versoepelt worden en we mogen weer les binnen les geven, wordt iedereen op nieuw ingedeeld op de maandagavond om 18:30 uur, 19:30 uur of 20:30 uur)

 

Start nieuwe cursus gevorderden buiten;

 

* Maandag 17 mei om 20:00 uur.

* dinsdag 22 juni om 20:00 uur.

* woensdag 23 juni om 19:00 uur.

Zie uitleg aangepaste lessen op de homepage !

 

 

 

Uw band met uw hond zal nog meer groeien.

In onze puppy-cursus heeft u al heel veel adviezen en oefeningen meegekregen om lekker met de hond bezig te zijn. Omdat uw hond in de puppytijd heel veel nieuwe indrukken en ervaren meemaakt, heeft hij/zij nog onvoldoende tijd gehad om de gehoorzaamheidsoefeningen echt in te prenten. Dat is in de puppytijd ook nog niet nodig.

Om uw hond echter stabiel gehoorzaam te maken zult u alles moeten blijven herhalen, onderhouden en verbeteren. Nieuwe oefeningen en de afleiding van een groep honden om hem heen maken de vervolgcursus weer een extra uitdaging. Oefeningen waaraan de hond in de puppycursus al heeft mogen snuffelen, worden in de Gevorderdencursus uitgebouwd en verder ingetraind.

Voor het echt goed kunnen luisteren is het nodig om de geleerde oefeningen te herhalen en uit te bouwen, en nieuwe oefeningen aan te leren.
Daarbij is het natuurlijk leuk om samen met de hond bezig te zijn op een ontspannen manier. Daardoor zult u de band tussen u en uw hond nog meer zien groeien. We gaan de oefeningen uit de puppycursus daar waar het nodig is verbeteren en uitbreiden, maar we zullen ook nieuwe oefeningen toevoegen. Na afloopt krijgt u een stabiele, sociale hond die een positieve plek zal innemen in de maatschappij.

Honden kunnen deelnemen aan de Gevorderdencursus vanaf ongeveer 5 maanden en als ze een puppycursus hebben doorlopen.


De kosten voor deze cursus zijn €108,-

(heeft u zich ingeschreven en binnen 24 uur geen bevestiging van ons gekregen, laat het ons even weten)