CORONA;

08 maart 2021;

Het kabinet heeft besloten de lockdown met 2 weken te verlengen. Dit houdt in dat de hondenschool t/m 30 maart gesloten moet blijven. Helaas houdt dat in dat de lessen geen doorgang kunnen vinden. Voor de bestaande groepen vervallen de lessen niet maar schuiven door en we gaan er vanuit dat we vanaf zaterdag 03 april om 19:00 uur en maandag 05 april vanaf 18:30 weer kunnen starten. We begrijpen dat de honden van u ouder en " wijzer " zijn geworden. Uiteraard houden wij hier rekening mee en zal de lesstof aangepast worden naar ieder zijn niveau zodat het leuk en leerzaam blijft. We zijn uiteraard altijd per email en/of telefonisch te allen tijde te bereiken. Heeft u vragen over uw hond laat het ons weten!

Bedankt voor uw begrip.

——————————————————— 

Overdekt met zand als ondergrond.

Er wordt in groepsformatie gehoorzaamheid gegeven in een schone overdekte binnenbak met zand als ondergrond. Wij vinden het belangrijk dat de baasjes en hun honden droog en beschut les krijgen. De groepen zullen nooit groter zijn dan 10 honden zodat de volledige aandacht gewaarborgd is en kunnen we de gezondheidsmaatregelen in acht houden.   (Het kan zijn dat er meerdere groepen per uur aanwezig zijn.)


De gedragstherapeut van het Honden Centrum Limburg heeft een eigen methode ontwikkeld om uw hond op een hond vriendelijke manier te laten luisteren. Dus geen standaard lesprogramma maar les op het niveau van u en uw hond.

De cursus is opgebouwd in fases zodat ieder baasje en zijn hond op een rustige en in eigen tempo de oefeningen aangeleerd krijgen. Tijdens de praktijklessen kunt u al uw vragen stellen aan de gediplomeerde docenten. Wilt u graag bepaald gedrag van uw hond met de gedragstherapeut bespreken dan kan dat natuurlijk altijd.

De groepslessen zijn op de maandag- en zaterdagavond in de manege Bemelmans te Vaesrade.
Indien de groepen niet vol zijn kunt u iedere maandag starten. Het kan zijn dat u hierdoor in een bestaande groep ingedeeld wordt.

U krijgt uiteraard de lesstof zoals eerder genoemd op het niveau van uw hond.

Alle cursussen bestaan uit 10 praktijklessen van een uur en u ontvangt digitaal het boek Hondenlatijn geschreven door de gedragstherapeut ter waarde van €16,95. 

De kosten voor alle cursussen incl boek (uitgezonderd GG2) zijn €108,-


Puppy:

maandag van 18:30 uur tot 19:30 uur

                             of

             van 19:30 uur tot 20:30 uur

 

zaterdag van 19:00 uur tot 20:00 uur

                   

Inschrijven eerst volgende puppy cursus: 

* zaterdag 03 april (was o.a. 23 januari enz.) om 19:00 uur. (VOL)

* maandag 05 april (was o.a. 04 januari enz.) om 19.30 uur. (VOL)

* maandag 10 mei (was o.a. 01 maart enz.) om 18:30 uur. (VOL)

* maandag 17 mei om 18:30 uur.

 

Beginners en Gevorderden: van 20:30 uur tot 21:30 uur.

 

Inschrijven eerst volgende cursus;

* In verband met de tijdelijk sluiting startdatum nog onbekend.
 

GG1 en GG2: 21:30uur tot 22:30uur. 

 

Inschrijven eerst volgende cursus;

* In verband met tijdelijke sluiting startdatum nog onbekend.

 

(heeft u zich ingeschreven en heeft u binnen 24 uur geen bevestiging van ons gekregen, laat het ons even weten)