CORONAVIRUS ;

Gezinsleden (toeschouwers) zijn ook weer welkom.

Uiteraard dient men 1,5 meter afstand te houden tussen niet gezinsleden.

——————————————————— 

Overdekt met zand als ondergrond.

Er wordt in groepsformatie gehoorzaamheid gegeven in een schone overdekte binnenbak met zand als ondergrond. Wij vinden het belangrijk dat de baasjes en hun honden droog en beschut les krijgen. De groepen zullen nooit groter zijn dan 10 honden zodat de volledige aandacht gewaarborgd is en kunnen we de gezondheidsmaatregelen in acht houden.
De gedragstherapeut van het Honden Centrum Limburg heeft een eigen methode ontwikkeld om uw hond op een hond vriendelijke manier te laten luisteren. Dus geen standaard lesprogramma maar les op het niveau van u en uw hond.

De cursus is opgebouwd in fases zodat ieder baasje en zijn hond op een rustige en in eigen tempo de oefeningen aangeleerd krijgen. Tijdens de praktijklessen kunt u al uw vragen stellen aan de gediplomeerde docenten. Wilt u graag bepaald gedrag van uw hond met de gedragstherapeut bespreken dan kan dat natuurlijk altijd.

De groepslessen zijn op de maandagavond in de manege Bemelmans te Vaesrade.
Indien de groepen niet vol zijn kunt u iedere maandag starten. Het kan zijn dat u hierdoor in een bestaande groep ingedeeld wordt.

U krijgt uiteraard de lesstof zoals eerder genoemd op het niveau van uw hond.

De kosten voor alle cursussen (uitgezonderd GG2) zijn €98,-


Puppy 2 les uren: 18:30 uur tot 19:30 of 19:30 uur tot 20:30 uur. Inschrijven eerst volgende cursus 05 OKTOBER (nog 1 plaats beschikbaar) en 26 OKTOBER OM 19.30 uur. 
Beginners en Gevorderden: 20:30 uur tot 21:30 uur. Inschrijven eerst volgende cursus Beginners 26 OKTOBER OM 18:30 uur
GG1 en GG2: 21:30uur tot 22:30uur. Inschrijven eerst volgende cursus 26 OKTOBER OM 20:30 UUR

(heeft u zich ingeschreven en heeft u binnen 24 uur geen bevestiging, laat het ons weten)