Locatie in de manege Bemelmans te Vaesrade.

 

- Start eerst volgende puppy cursus;

 

* Maandag 20 juni om 18:30 uur.

 

 

Vanaf maandag 26 juli  t/m maandag 29 augustus van 19:00 uur tot 20:00 uur wordt de puppycursus gegeven op het terrein van Dogs in Action te Oirsbeek.   (Geen les op maandag 01 augustus)

Ivm vakantie is er vanaf 26 juli t/m 29 augustus geen les in de manege te Vaesrade.

——————————————————— 

De hondenschool met de meeste oefeningen en aandacht per cursus.

 

Maandagavond in de manege Bemelmans te Vaesrade;

Er wordt in groepsformatie gehoorzaamheid gegeven in een schone overdekte binnenbak met zand als ondergrond. Wij vinden het belangrijk dat de baasjes en hun honden droog en beschut les krijgen. De groepen zullen nooit groter zijn dan 10 honden zodat de volledige aandacht gewaarborgd is en kunnen we de gezondheidsmaatregelen in acht houden.   (Het kan zijn dat er 2 groepen per uur aanwezig zijn.)


De gedragstherapeut van het Honden Centrum Limburg heeft een eigen methode ontwikkeld om uw hond op een hond vriendelijke manier te laten luisteren. Dus geen standaard lesprogramma maar les op het niveau van u en uw hond.

De cursus is opgebouwd in fases zodat ieder baasje en zijn hond op een rustige en in eigen tempo de oefeningen aangeleerd krijgen. Tijdens de praktijklessen kunt u al uw vragen stellen aan de gediplomeerde docenten. Wilt u graag bepaald gedrag van uw hond met de gedragstherapeut bespreken dan kan dat natuurlijk altijd.

De groepslessen zijn op de maandagavondin de manege Bemelmans te Vaesrade.
Indien de groepen niet vol zijn kunt u iedere maandag starten. Het kan zijn dat u hierdoor in een bestaande groep ingedeeld wordt.

U krijgt uiteraard de lesstof zoals eerder genoemd op het niveau van uw hond.

Alle cursussen bestaan uit 10 praktijklessen van een uur en u ontvangt digitaal het boek Hondenlatijn geschreven door de gedragstherapeut ter waarde van €19,95. 

De kosten voor alle cursussen incl boek (uitgezonderd GG2) zijn €110,-

 

 

Puppy nieuwe cursus:

* Maandag 20 juni om 18:30 uur.

 

Beginners:

* Maandag 20 juni om 20:30 uur.

 

Gevorderden:

Maandag 20 juni om 19:30 uur.

 

GGB/GG1:

* Maandag 20 juni om 20:30 uur.

 

(heeft u zich ingeschreven en heeft u binnen 24 uur geen bevestiging van ons gekregen, laat het ons even weten)