De hondenschool met de meeste persoonlijke aandacht en praktijk gericht. 

Het is gebleken dat 1 op 1 les altijd beter is voor de baas en hond. Door persoonlijke begeleiding is er alle ruimte om af te stemmen op de wensen en behoefte van de baas. We zijn de enige hondenschool in Nederland met deze methode van begeleiden. U leert uw hond sneller te gehoorzamen. Tijdens privélessen worden alle oefeningen gegeven die in een groeps cursus worden gegeven. Tevens wordt er theorie gegeven zodat u weet waarom uw hond bepaalde gedragingen vertoond en wat u eraan kunt doen.

Naast de privélessen worden er ook praktijklessen gegeven. In deze praktijklessen gaan we met u bv naar stad, treinstation en andere buiten locatie’s. Dit is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van uw hond.

Het is belangrijk in contact te blijven met onze cursisten tijdens de begeleiding daarom kunnen onze cursisten altijd hun vragen mailen naar ons en krijgen ze binnen 48 uur een antwoord.

Door deze nieuwe methode van lesgeven krijgt u als cursist alle gehoorzaamheid oefeningen, theorie in opvoeding en praktijk uitleg die u nodig heeft. Doordat u nu investeert in uw hond heeft u zijn/haar hele leven profijt van. 

Dus geen grote groepen, niet in de warmte, kou of regen staan.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een alleen prive lessen, een eenmalig spoed bezoek of gedragstherapie.

Kijk verder voor de diverse mogelijkheden.

U kunt direct starten met de cursus.

(heeft u zich ingeschreven en heeft u binnen 24 uur geen bevestiging van ons gekregen, laat het ons even weten)