! Op dit moment zijn we telefonisch iets moeilijker bereikbaar. Het kan zijn dat er tijdelijk geen verbinding is of als u inspreekt het langer duurt, dan dat u van ons gewend bent, terug wordt gebeld. Per e-mail kunt u ons altijd bereiken en zal er binnen 24 uur gereageerd worden. Onze excuses voor het ongemak!

Locatie in de manege Bemelmans te Vaesrade.

 

- Start eerst volgende puppy cursus;

* Maandag 21 november om 18:30 uur. VOL

Maandag 19 december om 18:30 uur.

 

——————————————————— 

De hondenschool met de meeste oefeningen en aandacht per cursus.

 

Maandagavond in de manege Bemelmans te Vaesrade;

Er wordt in groepsformatie gehoorzaamheid gegeven in een schone overdekte binnenbak met zand als ondergrond. Wij vinden het belangrijk dat de baasjes en hun honden droog en beschut les krijgen. De groepen zullen nooit groter zijn dan 10 honden zodat de volledige aandacht gewaarborgd is en kunnen we de gezondheidsmaatregelen in acht houden.   (Het kan zijn dat er 2 groepen per uur aanwezig zijn.)


De gedragstherapeut van het Honden Centrum Limburg heeft een eigen methode ontwikkeld om uw hond op een hond vriendelijke manier te laten luisteren. Dus geen standaard lesprogramma maar les op het niveau van u en uw hond.

De cursus is opgebouwd in fases zodat ieder baasje en zijn hond op een rustige en in eigen tempo de oefeningen aangeleerd krijgen. Tijdens de praktijklessen kunt u al uw vragen stellen aan de gediplomeerde docenten. Wilt u graag bepaald gedrag van uw hond met de gedragstherapeut bespreken dan kan dat natuurlijk altijd.

De groepslessen zijn op de maandagavondin de manege Bemelmans te Vaesrade.
Indien de groepen niet vol zijn kunt u iedere maandag starten. Het kan zijn dat u hierdoor in een bestaande groep ingedeeld wordt.

U krijgt uiteraard de lesstof zoals eerder genoemd op het niveau van uw hond.

Alle cursussen bestaan uit 10 praktijklessen van een uur en u ontvangt digitaal het boek Hondenlatijn geschreven door de gedragstherapeut ter waarde van €19,95. 

De kosten voor alle cursussen incl boek (uitgezonderd GG2) zijn €110,-

 

 

Puppy nieuwe cursus:

* Maandag 21 november om 18:30 uur. VOL

* Maandag 19 december om 18:30 uur.

 

Beginners:

* Maandag 16 januari om 20:30 uur. 

 

Gevorderden:

Maandag 19 december om 19:30 uur. 

 

GGB/GG1:

* Maandag 16 januari om 20:30 uur.

 

(heeft u zich ingeschreven en heeft u binnen 24 uur geen bevestiging van ons gekregen, laat het ons even weten)