CORONA;

HOUDT U ER REKENING MEE DAT ALS U INSCHRIJFT DE STARTDATA VAN UW CURSUS NIET VAST STAAT. ALS DE CORONA MAATREGELEN VERLENGT WORDEN VERANDERT UW STARTDATA VAN DE CURSUS!

27 maart 2021;

Goed nieuws ... we mogen onder strenge regels weer les geven.

Alle cursisten die voor de lockdown al bezig waren met een cursus hebben inmiddels allemaal persoonlijk een email gekregen. Hierin staat op welk dag en tijd uw cursus weer van start gaat.

De cursisten die zich hebben ingeschreven voor een nieuwe cursus krijgen van ons eveneens een email wanneer hun cursus gaat starten. Dit kan later zijn dan bij inschrijving.

Houdt u er rekening mee dat door de gestelden voorwaarden van de overheid de cursussen aangepast zijn. (zie cursussen)

——————————————————— 

Overdekt met zand als ondergrond.

Er wordt in groepsformatie gehoorzaamheid gegeven in een schone overdekte binnenbak met zand als ondergrond. Wij vinden het belangrijk dat de baasjes en hun honden droog en beschut les krijgen. De groepen zullen nooit groter zijn dan 10 honden zodat de volledige aandacht gewaarborgd is en kunnen we de gezondheidsmaatregelen in acht houden.   (Het kan zijn dat er meerdere groepen per uur aanwezig zijn.)


De gedragstherapeut van het Honden Centrum Limburg heeft een eigen methode ontwikkeld om uw hond op een hond vriendelijke manier te laten luisteren. Dus geen standaard lesprogramma maar les op het niveau van u en uw hond.

De cursus is opgebouwd in fases zodat ieder baasje en zijn hond op een rustige en in eigen tempo de oefeningen aangeleerd krijgen. Tijdens de praktijklessen kunt u al uw vragen stellen aan de gediplomeerde docenten. Wilt u graag bepaald gedrag van uw hond met de gedragstherapeut bespreken dan kan dat natuurlijk altijd.

De groepslessen zijn op de maandag- en zaterdagavond in de manege Bemelmans te Vaesrade.
Indien de groepen niet vol zijn kunt u iedere maandag starten. Het kan zijn dat u hierdoor in een bestaande groep ingedeeld wordt.

U krijgt uiteraard de lesstof zoals eerder genoemd op het niveau van uw hond.

Alle cursussen bestaan uit 10 praktijklessen van een uur en u ontvangt digitaal het boek Hondenlatijn geschreven door de gedragstherapeut ter waarde van €16,95. 

De kosten voor alle cursussen incl boek (uitgezonderd GG2) zijn €108,-


Puppy:

maandag van 18:00 uur tot 20:15 uur

                  

Inschrijven eerst volgende puppy cursus: 

* maandag  17 mei om 19:30 uur.

Zie aangepaste cursus !

 

Beginners en Gevorderden: van 20:30 uur tot 21:30 uur.

 

Inschrijven eerst volgende cursus;

* startdatum nog onbekend.
 

GG1 en GG2: 21:30uur tot 22:30uur. 

 

Inschrijven eerst volgende cursus;

*  startdatum nog onbekend.

 

(heeft u zich ingeschreven en heeft u binnen 24 uur geen bevestiging van ons gekregen, laat het ons even weten)