Beginners-cursus

Het is gebleken dat 1 op 1-les altijd beter is voor de baas en hond. Door persoonlijke begeleiding is er alle ruimte om af te stemmen op de wensen van de baas. U leert uw hond sneller te gehoorzamen. Tijdens de privélessen worden alle oefeningen gegeven die in een groepscursus ook gegeven worden. Tevens wordt er theorie gegeven zodat u weet waarom uw hond bepaalde gedragingen vertoond en wat u ermee kunt doen.

Naast de privélessen worden er praktijklessen verzorgt. In deze praktijklessen gaan we met de cursisten bv naar de markt, bos en andere buiten locaties. Dit is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van uw hond.

Wij blijven gedurende de cursus in contact met onze cursisten. 

Door deze nieuwe methode van lesgeven of liever gezegd begeleiden krijgt u als cursist alle gehoorzaamheid, opvoeding en praktijk uitleg die u nodig heeft.

Doordat u nu investeert in uw hond heeft u zijn/haar hele leven profijt van.

Wij rekenen geen kilometervergoeding voor de privélessen als u binnen een straal van 10 kilometer rondom Nuth woont (gemeente: Meerssen, Beek, Stein, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal, Heerlen, Brunssum, Schinnen, Onderbanken, gedeeltelijk Sittard-Geleen). Woont u buiten de straal van 10 kilometer dan wordt er per kilometer €0,55 gerekend.

 

De cursus bestaat uit:

  • 3 privé lessen van een uur aan huis. (alle gehoorzaamheid oefeningen)
  • 2 praktijklessen met eventueel andere pups. (oa. stad, markt, bos)
  • Diverse gehoorzaamheid oefeningen tijdens de privé lessen.
  • Theorie tijdens de privé lessen.
  • Gedurende 8 weken regelmatig telefonisch contact.
  • Diploma. 
  • U ontvangt digitaal het boek Hondenlatijn twv €19,95, geschreven door de gedragstherapeut van het Honden Centrum Limburg waarin uitgebreid aandacht wordt gegeven aan het opvoeden van de hond.

De kosten voor de gehele cursus incl. boek is 225,- euro.

(heeft u zich ingeschreven en binnen 24 uur geen bevestiging van ons gekregen, laat het ons weten)